Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Unknown on line 0 privé-cursus - met je handjes

Wil je graag een cursus Baby- en kindergebaren volgen, maar komen de geplande data je niet goed uit?

Of lijkt het je gewoon prettiger om de cursus samen met je partner en eventueel andere gezinsleden te volgen? Gewoon bij jou thuis, zodat je geen oppas hoeft te regelen voor je kindje? Een privé-cursus Baby- en kindergebaren behoort tot de mogelijkheden!

De privé-cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 2 uur. De basis van gebaren en belangrijke aandachtspunten komen aan de orde, en je krijgt leuke tips voor activiteiten met je kindje. Tijdens de 1e bijeenkomst leer je ongeveer 50 gebaren. Tijdens de vervolgdagen bespreken we de ervaringen en leer je nog gebaren erbij. Er zit telkens een aantal weken tussen de bijeenkomsten, zodat je daartussen lekker zelf aan de slag kunt gaan!

De totale privé-cursus kost € 95,= per gezin ((oudere) kinderen nemen gratis deel), incl. het gebarenboekje “De eerste woordjes”. Voor locaties verder dan 10 km vanaf Heerhugowaard, geldt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per kilometer (de lengte van de reis wordt bepaald met maps.google.com).

Op dit moment zijn er helaas geen workshops gepland en is het ook niet mogelijk om een afspraak te maken voor een privécursus. Kom gerust over een tijdje terug om te kijken of er dan een workshop gepland staat, of -als je op korte termijn een workshop wilt volgen – neem een kijkje op www.babygebaren.nl voor links naar andere docenten in de regio.