Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/8/metjehandjes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 kennismakings-workshop - met je handjes

Ben je benieuwd of baby- en kindergebaren iets voor jou is?

Volg dan de kennismakingsworkshop baby- en kindergebaren: Een korte bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur, samen met een aantal andere ouders. De basis van baby-en kindergebaren wordt uitgelegd en natuurlijk leer je een aantal gebaren. De workshop kost € 20,= per ouder-stel. Als een van de ouders verhinderd is, kun je deze workshop ook volgen met iemand anders die betrokken is bij de opvoeding van je kindje, bijv. opa/oma, oppas.

De eerstvolgende kennismakingsworkshop is gepland op:

dinsdag 9 januari 2018 van 19.30-21.00 uur ja, ik doe mee met deze workshop!

Komt deze datum je niet goed uit, maar wil je wel graag kennismaken met baby- en kindergebaren? Geef dit dan aan op het contactformulier, dan kijken we samen naar een andere datum!