Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Unknown on line 0 Even voorstellen... - met je handjes

Mijn naam is Patricia van Amstel.
Sinds 2015 ben ik Babygebaren-docent bij de Babygebaren Nederland Groep.
Tijdens mijn studie Taalstoornissen en Gebarentaal bleek dat ik de vakken die met het jonge kind te maken hadden, ook wel erg interessant vond. Hierdoor ben ik jaren terug in de kinderopvang gaan werken, als leidinggevende en kwaliteitsmedewerker. Hier werk ik nog steeds met veel plezier!

Binnen de kinderopvang kom ik regelmatig kinderen tegen die een achterstand hebben in de taalontwikkeling. Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) kan de taalontwikkeling stimuleren, en ik geloof dat dit nog versterkt kan worden als er ook met gebaren wordt gewerkt.
Daarom ben ik – naast mijn werk in de kinderopvang- Babygebaren docent geworden, en heb ik bovendien de aanvullende training Babygebaren in de kinderopvang gevolgd: zo kan ik mijn kennis van taalontwikkeling, taalstoornissen, kinderopvang en gebaren mooi combineren!

Ik verzorg graag workshops en cursussen in groepsverband maar ook een privé-workshop bij ouders thuis behoort tot de mogelijkheden. Ook verzorg ik trainingen baby- en kindergebaren voor (toekomstige) professionals (bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf of bij gastouders), en begeleid ik de implementatie.

Heb je een specifieke wensen met betrekking tot een workshop, cursus of thema-bijeenkomst, neem dan gerust contact met mij op! Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

profielfoto Patricia